Hesap Silme Talebi

TıkGeldi hesabınızı ve verilerinizi silmek için telefon numaranızı doğrulayın.

30 gün içinde uygulamadan giriş yaparak geri alabilirsiniz. Sonrasında kişisel bilgileriniz silinir; siparişleriniz yasal zorunlulukla anonim olarak saklanır.
Ayrıca bkz. Gizlilik Politikası.